Bets10 Mobil - TıklaBets10 Mobil Adresine Giriş hiç bu kadar kolay olmadı.

Bets10 Paykasa

paykasa paykwik bets10
paykasa paykwik bets10

Bets10 Paykasa

Bets10 Paykasa betsson para yatırmak artık çok daha kolay. Kredi kartı ile betsson hesabınıza para yatırmakta zorlanıyorsanız veya bir problem yaşıyorsanız ama ben illa havale ile hesabıma para yatırmak istiyorum diyorsanız o zaman hiç tereddüt etmeden betsson paykasa kullanacaksın.

Bets10 Paykasa nedir ?

Betsson paykasa bir ön ödemeli karttır. Para karşılığında size bir kod verilir. Sizde bets10 üyeliğinize girip betsson para yatırma methodlarından paykasa’ yı seçer ve almış olduğunuz kod ( pin ) numarasını ekrana yazar ve hesabınıza para yatırmış olursunuz. Her yatırma işleminizde bets10 size %10 paykasa bonus’ u vermektedir. Paykasa aracı firmalar sizden komisyon alabilir. Bu çok az bir rakamdır. Bets10 ise paykasa için asla masraf almamaktadır.

Bets10 Paykasa Kart Örnektir

PAYKASA VE PAYKWIK %10 PARA YATIRMA BONUSU

31 aralık tarihine kadar bu bonus geçerlidir. Bets10 paykasa ve paykwik ile birlikte yatırmış olduğunuz her tutar için %10 bonus kazanmaktasınız.

  • 11 Kasım 2015’ten 31 Aralık 2015 saat 23:59’a kadar Paykasa ve
    Paykwik ile yaptığınız her para yatırma işleminizde %10 Bonus
    kazanırsınız.

Sizde tüm bu işlemleri betsson mobil uygulamaları ile çok daha hızlı ve keyifli yapabilirsiniz.

Bets10 PayKwik

Bets10 PayKwik diğer ödeme yöntemlerinden birisi olan Bets10 Paykasa gibi betsson paykwik’ te bir ön ödemeli karttır. Paykwik ile bir çok websitesinden alışveriş yapabilir, dilediğiniz gibi gönlünüzce en güvenli bir şekilde ödemeler gerçekleştirebilirsiniz. Paykwik kartını uluslarası alanda bir çok websiteleri kabul etmektedir. Sende en güvenli yolu seçmek istiyorsan bets10 paykwik kartını aklından çıkarmayacaksın ! Detaylı Bets10 Paykwik açıklaması için tıklayın

Güncel bilgiler için her zaman 13bets10